Hos LovelySkin tilbyder vi en bred vifte af ansigtsbehandlinger lige fra målrettede behandlingsforløb til velvære.

I vores klassiske, dermatologiske behandlinger benytter vi Exuviance, som er medicinsk hudpleje af høj kvalitet. Medicinsk hudpleje betyder at produkterne indeholder videnskabligt dokumenterede, effektive ingredienser som fx AHA-syre, retinol, vitaminer og antioxidanter. Exuviance er stiftet af opfinderne af AHA-teknologien, to farmakologer med speciale i dermatologi. Alle hudtyper kan anvende Exuviance – også følsom hud. Det er kombinationen af de skånsomme syrer fra Exuviance, som skaber det fantastiske resultat. Produkterne i hudplejesystemet fra Exuviance er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres. Hermed erstattes de døde hudceller, som ellers lukker porerne til og giver huden en mat og ensartet overflade af nye celler samt en sundere udstråling. Resultatet er en hud med et smukkere, yngre og sundere udseende.

Vi udfører i samarbejde med Mesoestetic og SkinPen yderligere skræddersyede behandlingsforløb til hud, som kræver et mere aktivt indgreb og der behandles på et bredt spektrum helt fra anti-age til svær grad af acne. Vi vejleder ligeledes i hjemmepleje da dette er essentielt for ethvert behandlingsforløb.

Mesoestetic er en produktserie, som anvendes til både klinik- og hjemmebrug. Mesoestetic har fokus på anti-age, pigmentering og acne. Grundet den høje kvalitet af aktive ingredienser har vi nu muligheden for, i samarbejde, at skabe nogle af de bedste resultater med et skræddersyet behandlingsforløb både for den nye men også erfarne kunde, som har brug for at tage sin behandling til det næste trin.

Mesoestetic bruges i behandling sammen med SkinPen og er derfor ekstra aktiv.

SkinPen er en teknologi, hvor huden perforeres med mikro-nåle i hurtige, vertikale bevægelser. Derved stimuleres huden til at gendannes og de mange fine mikro-kanaler leder aktive ingredienser op til 400% mere effektivt ind i huden, hvilket resulterer i en umiddelbar effekt, hvor rynker og fine linjer minimeres og collagendannelsen stimuleres (herved uden bivirkninger i sammenligning med fx laserbehandlinger). SkinPen’s avancerede teknologi gør det muligt at behandle sart og følsom hud samt huden omkring øjne, mund og næse. Der bruges et nyt sæt nåle til hver behandling, hvorved risici for patient-smitte afværges.

Har du yderligere spørgsmål til information omkring vores dermatologiske behandlinger eller andre særlige forespørgelser til behandling så ring gerne til os på klinikken.

Se priser på behandlingen herunder
Luksus Ansigtsbehandling 750 kr.
Klassisk Ansigtsbehandling 650 kr.
Acnebehandling 695 kr.
Teenagebehandling 510 kr.
Interceuticals (Madonna Behandling) 499 kr.
Diamantslibning 450 kr.
Mod pigmentering 650 kr.
Mesoéclat anti aging 650 kr.
DNA anti aging 750 kr.