Permanent makeup

Mission: AT SKABE NATURLIGE LOOKS OG SIKRE GLADE KUNDER & KURSISTER

Hos LovelySkin bestræber vi os på, at gøre vores kunder 100% glade og tilfredse. Vi ved, at brynene er ansigtets ramme og de er med til at fremhæve dine bedste ansigtstræk. Derfor stræber vi os på at skabe så naturlige looks som muligt, der overgår vores kunders forventninger. Hos LovelySkin rækker vi ud til alle og enhver. At justere og forme bryn er ikke kun for de personer, som blot ønsker ”smukkere” bryn. Hos LovelySkin er det nemlig muligt at genskabe karakteren hos de kunder, der lider af sygdomme, som fører til tab af hårvækst (kræft, alopecia etc.) vha DiamondBrows teknik.

Vision: AT VÆRE KURSISTERNES OG KUNDERNES MEST FORETRUKNE BRAND

Hos LovelySkin drives vi kort sagt af kvalitet, viden, sikkerhed og entusiasme, og derfor er vores værdigrundlag fundamentet for vores succes. Vi går efter at være i konstant udvikling – og dette gør vi ved at anvende nutidens bedste redskaber, produkter, tilbehør og pigmenter som er med til at sikre vores kunder den absolut bedste viden og kvalitet, hvor naturligvis sikkerhed er og forbliver vores førsteprioritet. Det er vigtigt, at understrege, at alle certificeringer opfylder EU’S sikkerheds- og medicinske krav på dette område. Vi vil være bedst i alt det vi foretager os, og ikke mindst er det vigtige for os at skabe trygge rammer for vores kunder.

13734712_1138820872846353_1388248458_n

Se flere billeder her.

Inden vi går i gang med selve behandlingen, snakker vi om dit helbred, og behandleren forklare dig grundigt hvordan hele processen vil forløbe. Vi starter først med at optegne dine bryn, eyeliner, og læber op med en blyant. Vi snakker former og toner indtil du godkender og er tilfreds med det optegnede look. Når du har godkendt, bliver der lagt bedøvelse på de valgte områder. Under selve behandlingen vil du enten ikke kunne mærke noget, eller mærke en svag prikken. Vi begynder derefter at lægge farve ned i huden. Lige efter behandlingen vil det behandlede område kunne se meget skarpt og markeret ud, og huden kan hæve og blive lidt rød. Ved læber og eyeliner kan hævelsen vare op til 3-4 dage, men efter de dage vil helingsperioden gå i gang. I helingsperioden vil der dannes skorper som du ikke må pille i eller peele. Ved vores møde vil behandleren forklarer dig nærmere om, hvordan det ny tatoverede område skal passes. Når skorperne er faldet af kan farven falme med 30-40 procent, så farven vil synes flot. Ofte vil det kræve 1-2(få gange flere) opfyldninger som skal ligge med 4-6 ugers mellemrum, men det er forskelligt fra kunde til kunde.
– Undgå intagelse af blodfortyndende medicin 3 dage op til behandlingen – Ingen smertende stille piller 3 dage op til (undtaget panodil) – Har du botox eller restylane, skal der gå mindste 9 måneder fra du fik, før vi kan foretage behandlingen. ( især bryn og læber) – Ingen indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier (MK olie, Udos Choice etc.) – Ingen alkohol 3 dage op til. – Efterbehandlingen skal du undgå at komme makeup på det behandlede område. Må ikke pille. Undgå at der komme vand på ( især bryn). Jo længe skorperne får lov til at blivende sættende, jo bedre bliver resultatet. – I healings periode bliver huden meget stram rundt omkring. Det kan få fx øjenbryn til at se meget skæve ud.
– Hvis du tidligere har haft forkølelsessår, kan behandlingen fremprovokere det, da man stresser huden. Vi anbefaler derfor du anvender creme eller piller en uge op til behandling. Ved hyppige udbrud af herpes, frarådes det helt at få permanent makeup på læber. – Du må ikke drikke kaffe på selve dagen – Pleje og peele læber godt ugen op til behandlingen – Har du forkølelsessår på selve dagen, behandler vi ikke. – Efter behandlingen, Læber/huden kan hæver meget, pigmenter kan se meget mørk og kraftige ud. – Efterbehandlingen må du ikke indtage meget krydret mad, ingen skaldyr, ingen kaffe i healingsperiode – Nix piller. – Når skorperne er faldet af kan farven falme op til 80 % i den første uge. Der kan gå 3-5 uger før farven syner mere frem pga huden er faldet i ro.
Det er meget svært at sige, men ofte ved meget oliered hud har huden sværere ved at tage imod farve eller hud som er meget tynd. Derfor, hos os, betaler du for hver behandling.

MICROBLADING

I dag er microbladingog powder brows den mest foretrukne teknik, hvad angår bryn – og dette er med god grund. Microblading teknik er en teknik som er mest naturligt og realistisk, da brynene visuelt ligner små og tynde hairstrokes/hårstrå. Microblading er derfor en unik mulighed for dig, som enten mangler bryn, vil have fylde på allerede eksisterende bryn, vil spare den daglige optegning for bryn eller som ønsker en hel anden form med et naturtro resultat.

Powder Brows er en form for skyggelægning på en meget mere bløde toning end hvad man har set før i tiden. Begge diss metoder handler om, at man nænsomt deponerer farvepigmenter i det yderste hudlag på brynene. Ved permanent makeup er det muligt at justere og forme på tynde, sparsomme, asymmetriske eller manglende bryn vha. specialfremstillede nåle og udstyr, som er EU-godkendte. Resultatet af microblading vil være meget naturligt og realistisk, Vores permanent makeup er dog kun en semipermanent makeup; det skyldes, at vi kun placerer farvepigmentet i epidermis (det yderste hudlag) og toppen af det yderste lag af dermis. Da farvepigmenterne arbejdes så overfladisk i huden vil det betyde, at den behandling man får udført efterhånden vil udjævnes og farven der deponeres i huden vil derfor ”forsvinde” igen. Behandlingen kan holde fra 8 mdr. – 2 år alt efter behandlingstyper og hudtyper. For at opnå det bedste resultat råder vi vores kunder til at genopfriske al PMU ca. 1 gang årligt – gennemsnitligt. Hudtyper kan dog variere fra person til person og derfor betyder det, at der kan være nogen, som har behov for en genopfriskning hver 6. mdr., hvorved andre kan vente mere end 1 år, inden farven trænger til en omgang mere. Ved at vedligeholde sine bryn sikrer man det gode resultat.

 

Vi glæder os til at byde dig hjerteligt velkommen hos DiamondBrows!

Permanent makeup er en overflade tatovering og den holder derfor ikke evigt som en tatovering på kroppen. Derfor anbefales det at man får en opfriskning efter et år, hvis man ønsker at bibeholde det ønskede look. Hvis man ikke vælger at få sin permanent makeup opfrisket, kan farverne ved brynene blive en smule grålige, og en smule rødlige, alt efter hvilke farver der er brugt, samt sin egen underliggende hudtone.
Ja, hvis du: – Er over 18 år. – Ikke er på Rocutan – Ikke er gravid – Ikke tager blodfortyndende medicin – Ikke er i en medicinsk periode (receptpligtig medicin) – Ikke har fået lavet operationer/kemo behandlinger indenfor de sidste 6 måneder. – Ikke har fillers eller botox, hvis du skal have lavet læber og bryn indenfor de sidste 6 måneder. – Ikke er bærer af HIV – virus, eller Hepatitis B og virus. – Ikke har forkølelsessår hvis du skal have lavet læber. Hvis du har haft forkølelsessår skal der gå en uge inden, og du skal regne med at behandlingen kan fremprovokere et nyt sår efter. – Ikke har bygkorn eller hævet/sår på øjnene hvis du skal have lavet eyeliner. Vi råder dig til at der skal gå mindst 3 måneder fra du stopper med din medicin til du kan få lavet permanet makeup. Omega 3 og E-vitamin fraråder vi også inden en permanent makeup behandling, i 14 dage gerne en måned før. Derudover fraråder vi at man spiser stærk og koffeinholdig mad dagen før.
Inden vi udfører vores arbejde, vejleder og vælger vi de former og pigmenter der passer bedste til dig. Vi går op i at optegne og vælge den meste naturlig bryn facon til dit ansigt. Derfor kan det være svært for os, at mange kommer med et Photoshop billede af en kendt person, og ønsker deres bryn. Vi ville prøve at imødekomme dit ønske, men du skal stadig huske, at hvis man ikke har samme ansigtsstruktur og facon så kan det se meget forkert ud på en selv. Har du tidligere fået lavet permanent makeup et andet sted, og ønsker at få rettet op hos os, så vil vi bede dig om at henvende til os først, inden du booker en tid. Så kan vi vurdere, hvordan det skal gøres og om det kan lade sig gøre. (Vi tilbyder også fjernelse af tatovering med Yag Laser)

I nogle tilfælde oplever vi at huden kan afstøde mere end forventet, dvs. i dette tilfælde skal der foretage flere behandlinger end normalt, for at opnå resultatet. I disse tilfælde koster det ekstra for de nødvendige ekstra behandlinger.

I meget sjældene tilfælde kan man også opleve en total afstødelse af farve, dvs. huden slet ikke vil tage imod(lagre) farven. I disse tilfælde ydes der ingen tilbagebetalinger for de behandlinger som er blevet foretaget.

Eyeline er som en let makeup der frisker dine øjner op. Vi kan opføre forskellige metoder, efter aftale med dig. Dog har nogen en ekstra tynd hud, eller meget tunge øjenlåg, som der ikke kan udføres fx eyeline med shadows eller eyeline med wings på.

Ved eyeline vil huden i de fleste tilfælde afstøde farven mere end øjenbryn, derfor skal man regne med mindst to behandlinger for at opnå resultatet. Ved nogle få kan man regne med 3 eller flere behandlinger, alt afhængigt af din hud.

Smukke og fyldige læber er enhver kvindes drøm i dag, og det er der en god grund til. Smukke og fyldige læber forbindes med sensualitet og ungdom. Det er også til at se friskere og yngre ud. Mange af vores naturlige læber ser altid mindre ud end de endelig er, det er fordi ved overgangen fra læber til hud, ser det ofte meget udvisket ud. Med nutidens teknik er det ikke svært at opnå flotte resultater, derfor skal du ikke være forskrækket, hvis du har set nogle som har fået lavet for 30 år siden, hvor der kun er en tyk streg rund omkring munden. I dag udfører man med 3D effekt, hvor man highlighter pigmenter på en bestemte måde. Der ville ikke være en tydelig overgang. Man kan enten få tonet hele læber op eller kun delvis.

Priser

Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os.

Alle behandlinger er inkl. bedøvelse og creme til hjemmepleje,

Prisen på efterbehandlingen er pr. behandling, pr. gang.

Ved første behandling skal der betales et depositum på 500,-. Beløbet kan betales i butikken eller via bank overførsel, kontakt klinikken for mere information.

Bryn: 3D hairstroke eller skygge 1. gang 2500,-
Bryn: 3D hairstroke med skygge første gang 2500.-
Eyeliner øvre første gang 1500.-
Eyeliner øvre og nedre første gang: 1800,-
Lipliner med udtoning første gang 2500.-
Full lips første gang: 2800,-
Skønhedsplet første gang: 700,-
Er blevet lavet skævt, skal nu rettes samt sletning af små fejl : *4200,-
Ekstra sletning af gammel pigment: fra 600,-
Lidt skævt uden sletning: * 2900,-
Bryn – 1-2 år efter behandling: 1000,-
Eyeliner – efterbehandling inden for et år: 600,-
Eyeliner – 1 -2 år efter behandling: 1000,-
Lipliner m. udtoning inden for 1-2 år: 1000,-
Full color lip inden for 1-2 år: 1500,-
Bryn + Lipliner: * 6500,-
Bryn + Eyeliner øvre og nedre: * 5500,-
Bryn + Full Lip: ** 7500,-
Bryn + Eyeliner øvre + Lipliner: * 7500,-
Bryn + Eyeliner øvre og nedre + Lipliner: * 8000,-
Bryn + Eyeliner øvre + Full lip: ** 9500,-
Bryn + Eyeliner øvre og nedre + Full lip: ** 10.000,-
Loading...